.

N nj.

Urime 17 Shkurti Dita e pavar&235;sis&235; s&235; Kosov&235;s. .

Festa e Pavarsis se Kosovs sht festuar n mnyr dinjitoze , aq t prkushtuar kan qen kosovaret e Kosovs saq kjo dit ishte pritur me shekuj e shekuj , gjaku i derdhur pr kt liri u b sakrific pr ta.

SHARE.

Urime 17 Shkurti, Dita e Pavar&235;sis&235;. . SHARE.

Republika e Kosov&235;s feston 12-vjetorin e shpalljes s&235; Pavar&235;sis&235;, nd&235;rsa kjo dit&235; po sh&235;nohet me aktivitet t&235; shumta t&235; organizuara nga institucionet e vendit.

. . Shpallja e Pavarsis s Kosovs m 17 shkurt 2008, ishte kurorzim i nj rrugtimi t gjat e t vshtir pr qytetart e Kosovs.

Shteti i Kosov&235;s nuk do t&235;. .

Discover short videos related to Urime 17 shkurt on TikTok.

(Ese e derguar nga nxenesi Elvion Miftari, kl.

Urime 17 Shkurti Dita e pavar&235;sis&235; s&235; Kosov&235;s. 20210217 - 1042.

. e.

.
.
Watch popular content from the following creators FS(tushkunkatun), Anduela Smajli563(anduelasmajli3),.

Imeri Boden, Poroj T&235; nderuar shqiptar&235; kudo q&235; jeni, N&235; k&235;t&235; dit&235; t&235; madhe, kur Kosova po sh&235;non 15 vjetorin e pavar&235;sis&235;, i kujtojm&235; t&235; gjith&235; ata q&235; dhan&235; jet&235;n p&235;r lirin&235; e Kosov&235;s, t&235; gjith&235; ata q&235; i kontribuan liris&235; dhe pavar&235;sis&235; n&235; forma t&235; ndryshme.

Restoranti Elita-KamjanUrime 17 Shkurti Dita e Pavar&235;sis&235; Metaleks-Tetov&235;Urime 15 Vjetorin e Pavar&235;sis&235;; Restoranti Floar-Bogovin&235;Urime 17 Shkurti Dita e Pavar&235;sis&235; Imeri Boden, PorojUrime 17 Shkurti Dita e Pavar&235;sis&235; Atlas Trans, GradecUrime 17 Shkurti Dita e Pavar&235;sis&235; Mermer&Granit DelfoUrime 17 Shkurti.

Feb 17, 2016 Me rastin e 8-vjetorit t Pavarsis s Republiks s Kosovs, Lvizja BESA ia uron kt dit gjith popullit t Kosovs, por edhe gjith shqiptarve anemban, duke rikujtuar se kjo dat do t mbetet edhe gjat koh si kthesa m e madhe e historis shqiptare n shekullin e ri. Shpallja e Pavar&235;sis&235; s&235; Kosov&235;s &235;sht&235; b&235;r&235; m&235; 17 shkurt t&235; vitit 2008 n&235; ora 1539 n&235; Kuvendin e Republik&235;s s&235; Kosov&235;s n&235; Prishtin&235;. SHARE.

PRINT. Pr vite me radh qytetart e Kosovs vuajtn pasojat e spastrimit etnik nga regjimi serb i Sllobodan Millosheviqit , gj e cila rezultoi m nj Luft lirimtare (1997-99). Restoranti Elita-KamjanUrime 17 Shkurti Dita e Pavar&235;sis&235; Metaleks-Tetov&235;Urime 15 Vjetorin e Pavar&235;sis&235;; Restoranti Floar-Bogovin&235;Urime 17 Shkurti Dita e Pavar&235;sis&235; Imeri Boden, PorojUrime 17 Shkurti Dita e Pavar&235;sis&235; Atlas Trans, GradecUrime 17 Shkurti Dita e Pavar&235;sis&235; Mermer&Granit DelfoUrime 17 Shkurti. Ish-njsi federale e Republiks Socialiste Federative t Jugosllavis, Kosova sht vendi i fundit q e fitoi mvetsin si rrjedhoj e shprbrjes s prgjakshme t ksaj federate. Kshtu Urojn Artistt Pr Festn E Pavarsis. .

Explore the latest videos from hashtags urime17shkurti, urime17shkurti.

wikipedia. Malishev&235;, 17 shkurt N&235;nkryetari i Komun&235;s s&235; Malishev&235;s Hajdin Berisha n&235; em&235;r t&235; Kryetarit t&235; Komun&235;s s&235; Malishev&235;s, Ragip Begaj, me rastin e 13 vjetorit t&235; shpalljes s&235; Pavar&235;sis&235; s&235; Republik&235;s s&235; Kosov&235;s, m&235; 17 shkurt 2008, i ka uruar.

Urime dhe qoft e bekuar kjo Dit e madhe tek Krijuesi yn.

.

.

PRINT.

.